Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Székhelyszolgállatás: Kínos kérdések?

2009.05.03. 09:34 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltatás iroda virtuális székhely székhelyszolgáltatás

Mik azok a kérdések, amiket fel kell tenni a székhelyszolgáltatási szerződés megkötésekor.

Az egyik legfontosabb kérdés az, hogy az illető cég mekkora gyakorlattal rendelkezik a székhelyszolgáltatásban. Ez azért kulcskérdés, mert egy kezdő széákhelyszolgáltató könnyen bele tud szaladni abba a hibába, hogy amikor az APEH, vagy más hatóság keresi a céget, akkor egy rafinált kérdésre adott rossz válasszal azonnal elérheti a székhelyszolgáltató, hogy a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég adószámát azonnali hatállyal felfüggeszti az APEH.

Az adószám felfüggesztéséről az APEH vagy küld levelet a cégnek, vagy nem... (elvileg kellene, de előszeretettel feledkezik  meg erről a kötelezettségéről.. Hogy miért? Azért mert így nem csak a vizsgált céget hozhatja kínos helyzetbe, hanem azokat is, amelyek a felfüggesztési időszakban számlát fogadnak be a vizsgált cégtől.

Ha ezeket a számlákat befogadják a partner cégek, akkor nem csak az áfa jogosulatlan visszaigénylése miatt, hanem amiatt is megbüntethetik a partnert, hogy egyáltalán költségként levonta a számlát.

A következő alkalommal egy másik kínos kérdést fogok feszegetni. Mi tö

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr271284500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása