Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Másoladnó nyugati modell: virtuális iroda

2009.10.01. 19:32 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: székhely székhelyszolgáltatás virtuális iroda óradíjas iroda

Nincs két egyforma vállalkozás, így nincs két olyan cég sem, akinek ugyanolyan igénye lenne az irodával kapcsolatban.

  • van, aki vidéken lakik, de tudja, hogy egy budapesti címen könnyebben tudna üzletet kötni.
  • külföldi vállalkozásoknak, off-shore cégeknek budapesti irodát csak akkor célszerű fenntartani, ha folyamatos ügyfélszolgálatra van szükségük
  • ha a cégnek csak olyan címre van szüksége, amit a cégbíróságon bejelenthet, akkor székhelyszolgáltatás az ideális megoldás
  • vajon melyik webáruháztól vásárol szívesebben egy vevő? Amelyiknek veresegyházi címe van, vagy amelyik budapesti irodával rendelkezik?
  • egy internetes vállalkozás vidéki tárgyalóval budapesti konkurenciával szemben csak az áraival tud versenyezni

A virtuális iroda épp' az ilyen vállalkozásoknak biztosít megfelelő megoldást úgy, hogy az iroda bérlőjének ne kelljen semmilyen kompromisszumot kötnie:

  • bútorozott irodát, tárgyalót bérel;
  • technikai eszközöket tud igénybe  venni: fénymásoló, számítógép, telefon, Internet stb;
  • titkárnői szolgáltatásokat vehet igénybe: telefonok fogadása, postai küldemények kezelése;

A legfontosabb előnye, hogy azonnal "beköltözhető". A szerződéskötés után akár még aznap bejegyeztetheti ide a cég székhelyét, telephelyét; de akár vendégeket is fogadhat az új irodában.

Az óradíjas iroda, vagy fapados virtuális iroda hasonló szolgáltatásokat foglal magában, de itt minimális havi díj mellett rendelkezésre tartott tárgyalót kap a megrendelő. Mérlegelni csak annyit kell: magasabb rendelkezésre tartási díj mellett alacsonyabb óradíjat kíván fizetni, vagy minimális rendelkezésre állási átalány mellett a ritkábban veszi igénybe az irodát.

A rendelkezésre tartási díj és az óradíj optimális kiválasztása nem jelent senkinek problémát, ha nagyjából tudja, hogy mennyi lesz a havi forgalma, vagyis hány órára szeretné igénybe venni a tárgyalót, vagy a munkahelyet. A jobb virtuális iroda szolgáltatók ebben is rugalmasak: a következő havi díj megállapításánál a vevő igényeihez alkalmazkodva szabadon engedik változtatni a csomagok árát.

Mérlegelendő egy virtuális iroda kiválasztásánál, hogy mekkora az a kaució, amit be kell fizetni? Hosszú távon gondolkodó cégeknek célszerű több havi kaucióban gondolkodni, mert ebben az esetben a havi díjakra általában kedvezményt kapnak.

Kedvezményeket az óradíjas irodáknál is el lehet érni: minél hamarabb történik az iroda lefoglalása, annál alacsonyabb az óradíj.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr351401227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása