Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Egyes székhelyszolgáltatók...

2010.05.03. 14:59 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Egyes székhelyszolgáltatók...

.... mindent megengedhetnek?

Egy apró vicc. (Ismert, de azért mondom el, mert pont a témába vág.)

Amikor ez a vicc nem mai. Még akkor keletkezett, akkor még 2 forintért lehetett kakaót innni az automatából.

 

 

 

Megérkezik hazánkba egy idegenbe szakadt (diszidált) gazdag gyáros a Lajtán túlról. Várakozik a szálloda haljában és látja, hogy valaki odamegy az automatához és bedob 2 forintot. Az automata nem ad semmit. A póruljárt vendég ismét bedob egy 2 forintost. Ismét nem történik semmi. A harmadik 2 forintos után a vendég belerúg egyet az automatába és otthagyja.

A mi gyárosunk erre csak ennyit mond:

- ÖÖgyeees!

 

 

 

 

 

Valamilyen hasonló érzésem volt, amikor erre a gyöngyszemre akadtam:

Íme:

Mi van akkor, ha a székhelyszolgáltató valamit elront. (Átvesz egy levelet, amit nem kellett volna, nem vesz át egy levelet, amit át kellett volna. Nem továbbít egy üzenetet. stb. És az APEH emiatt megbírságolja a céget.)

Ezt írja a több irodával üzemelő szolgáltató: (nem vicc sajnos)

A szöveg lényege az volt, hogy a szolgáltató felelősséget vállal a hibáiért, de kártérítést nem fizet, csak a keletkezett kárt "le lehet lakni". A honlapon levő szöveg arra utal, hogy ilyen nagyon ritkán elő szokott fordulni. (Csak azt nem értem, hogy ezt miért reklámozza.)

------------------


 

 

 

 

 

 

 

Az adott szöveget blogomból töröltem, mert a google keresőben rá lehet keresni a szövegre és a találati lista alapján meg lehet találni az adott céget. Nem célom, hogy a céget fel lehessen ismerni, de a visszásságra kötelességemnek tartom felhívni a figyelmet.

---------------

Folytatom a blogot. Tehát:

Ööögyeeees!

Brávóóó!!! Én már sok marhaságot láttam, de ilyet... Az APEH bírság ott kezdődik, hogy 100,000.- Ft. Tehát ennyit jóváírnak a számlámon. Vagyis, ha nagy a bírság, akkor további 3-4 évig ingyen kapom a székhelyet. Nagyszerű! Ha ebben a 3-4 évben újabb kárt okoz, akkor akár végtelen ideig bérelhetem a székhelyet.

Olyan ez mint az örökmozgó.

Csak egy dolgot felejtett elmondani a szolgáltató, ha a bírság emiatt milliós, akkor nincs az a magyar cég, aki le tudná lakni a bírságot. hihihi. Én nem szeretek egy komoly blogon ilyen vicceket írni, de nem tudtam megállni.


A poén második része:

Ugyanez a szolgáltató a honlapján egyértelmű utalást tesz egy másik székhelyszolgáltatóra is, hogy milyen "felelőtlen a felelősségvállalással kapcsolatban. Olcsón dolgozik, aztán olyan is a munkája"*. Állítja a honlapján. Nekem ez úgy tűnik, hogy bagoly mondja verébnek.

*Nem ezzel a szöveggel, de nem merem idetenni, mert könnyen rá lehet keresni a google-ban. Nem akarom, hogy újra perrel fenyegessen meg valaki. Jobb a békesség

Nekem van sejtésem, hogy melyik szolgáltatóra utal. Ide kattintva lehet olvasni róla.

Érdemes egy kicsit mélyebben is átnézegetni a székhelyszolgáltatók honlapját, egy-két dolgot telefonon megkérdezni. No meg a szerződést aláírás előtt elolvasni.

Ha érdekli, hogy melyek ezek a szolgáltatók emailben elmondom: csak kattintson ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr161971306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása