Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Az Alkotmánybíróság székhelye Esztergomban van

2009.11.23. 09:55 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: apeh székhelyszolgáltatás székhelyszolgálat székhely szolgáltatás székhely szolgálat

Miért fontos hír ez annak, aki székhelyszolgáltatást akar igénybe venni? Azért mert így az APEH nem mondhatja az, hogy milyen székhely az, ahol nem folyik munkavégzés? Mert ugye az Alkotmánybíróság sem Esztergomban ülésezik, nem ott hozza határozatait, mégis a közlönyben megjelent hirdetményein esztergomi keltezés van.

Ha egyszer egy olyan APEH ellenőr érkezik hozzád, hogy abba kötne bele, hogy ez íyg nem szabályos, akkor nyugodtan meg kell mondani neki, hogy a székhelyszolgáltatónál biztosított székhely mindenben megfelel a törvényi előírásoknak. És nyugodtan fel lehet hozni pédaként a legfelsőbb taláros testületetet.

De arra azonban nagyon vigyázni kell, hogy minden szabálynak feleljen meg a székhely. Erről már korábbi bejegyzéseimben írtam. Most csak annyit ismételek meg: Nem minden székhely jó székhely. Csak a profikkal szabad szerződni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr601545548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása