Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Ilyen is van a székhely szolgáltatás piacon. Botrány!

2010.03.20. 17:37 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: székhelyszolgáltatás székhelyszolgálat székhely szolgáltatás székhely szolgálat

Figyelem a székhelyszolgáltatás piacot. Nézem, hogy milyen szerződéseket kötnek az egyes szolgáltatók.

Találtam egy gyöngyszemet:

Idézek a szerződésből:

A honlapon közölt szerződés adott pontja arról szólt, hogy a szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, ha mulasztásából, de akár szerződésszegésből következően a bérlőnek anyagi kára keletkezne. A bekezdés pontos szövegét innen töröltem, hogy véletlenül se lehessen a céget azonosítani.

------------------

 

 

Az adott szöveget blogomból töröltem, mert a google keresőben rá lehet keresni a szövegre és a találati lista alapján meg lehet találni az adott céget. Nem célom, hogy a céget fel lehessen ismerni, de a visszásságra kötelességemnek tartom felhívni a figyelmet.

--------------

Folytatom a blogot:

Brávó!!!

Utánanéztem, hogy hány olyan székhelyszolgáltató van, akinek a szerződésében ez vagy ehhez hasonló kitétel szerepel. Elkeserítő a helyzet.

Lehet, hogy néhány cég ezek közül beleolvas ebbe a blogba! Lehet, hogy rövidesen törlik majd a honlapról ezt a bekezdést, de megítélésem szerint: aki ilyen szerződés próbál lenyomni a "vevők torkán", ....

Gondoljon bele csak kedves leendő partnerem: tegyük fel, hogy az APEH küld egy levelet. A szolgáltató "szerződésszegésből" nem kézbesíti. Jobbik esetben egy csúnya bírságot vetnek ki a cégre. Rosszabb esetben felfüggesztik a cég adószámát. A lehető legrosszabb megindítják a cég ellen a törvényességi felügyeleti eljárást.

És a székhelyszolgáltató mosolyogva előhúzza a szerződést: "Hiszen aláírta Ön is... "

A röhej, hogy erről a szerződésről, már 2008-ban cikkeztek a neten és azóta sem változott a szöveg a honlapon!

Nem véletlenül mondom: Figyelni kell, hogy milyen szerződést köt az ember.

Hogy nem beszélek félre ezért kérem, küldjön egy emailt ide kattintva és válaszként megküldöm azoknak a honlapoknak a listáját, amelyikkel vigyázni kell!


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr381583894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása