Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Tisztul a székhely piac!

2010.05.04. 10:31 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Örömmel jelzem, hogy blogommal nagyban hozzá tudtam járulni a székhelyszolgáltató piac tisztulásához.

Akinek inge, vegye magára!

 

Az egyik szolgáltató magára ismert. (Pedig a blogomban óvatosságból a cég nevét nem említettem, ennek ellenére tudta, hogy róla van szó.) Küldött is egy dörgedelmes levelet, hogy azonnal töröljem le bejegyzésemet, mert benne valótlant állítottam.

Tévedett: A blogomban nem állítottam valótlant. Talán egy kicsit keményebben minősítettem, mint ahogy az ingerküszöbe megengedi.

Azt állítja, hogy a honlapon nincs ilyen szöveg. Eddig volt!

Örömmel jelzem, hogy a szerződés szövegét a honlapon tegnap javították. (Bejegyzésem hatására.) Feltételezem, hogy a mától aláírandó szerződésben is megtörtént a javítás, ha egyáltalán ezzel a szöveggel kötöttek szerződést. Miért is feltételeznék olyan aljasságot erről a szolgáltatóról, hogy más van a szerződésben és más a honlapon?

 

Na, de a csatának vége! Nem azoknak a szolgáltató cégeknek akarok én rosszat akiknek ilyen van a honlapján. Csak azt szeretném, ha nem lennének tisztességtelenek a feltételekkel szerződő székhely-szolgáltatók.

Elférünk a piacon. :-)

Tehát tisztul a piac!

 

Tisztul a piac?

 

Egyelőre csak egy honlap tulajdonos jelentkezett, tehát a veszély továbbra is fennáll! Legyenek óvatosak leendő partnereim!*

*A szerződést aláírás előtt el kell olvasni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr421973281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása