Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

A virtuális irodák

2009.07.01. 08:54 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: székhely székhelyszolgáltatás székhelyszolgálat virtuális iroda óradíjas iroda online titkárnő székhely szolgáltatás székhely szolgálat

A székhelyszolgáltatások magasabb szintű változata a virtuális iroda. A virtuális irodák a székhelyen kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálnak így a székhely szolgáltatást igénybe vevő vállalkozások a külvilág felé szinte teljesen olyan formában jelennek meg, mintha a cég saját irodája lenne a bérelt iroda.

A virtuális irodához ugyanazok a lehetőségek rendelkezésre állnak, mint a székhelyszolgáltatáshoz: ugyanúgy jár cégtábla is.

A virtuális irodákban tehát nem csak a postai és egyéb küldeményeket kezelik, hanem igény szerint tárgyalót, munkahelyet is igénybe lehet venni. Az ügyfélhez érkező vevőket - szintén külön igény szerint - titkárő fogadja.

Az ügyfélnek már csak egyetlen problémája marad: Jó lenne egy vezetékes telefon illetve fax szám is, mert komolyabban veszik azokat a cégeket, amelyeknek nem csak mobil száma van. A virtuális irodák erre is biztosítanak lehetőséget, de erről a következő alkalommal...

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr381352313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása