Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Még egy fontos szempont a székhely kiválasztásánál

2009.10.30. 10:02 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: székhely székhelyszolgáltatás székhely szolgáltatás székhely szolgálat

Ráadásul talán ez a legfontosabb!

Vajon nem hozom-e nyakamra az hatóságokat, ha olyan helyre jegyeztetem be a céget, ahol már más cégek is vannak?

Ez szerintem a korrekt székhelyszolgáltatás kulcsa! Mindig is csodálkoztam azokon a székhelyszolgáltató cégeken, amelyek nem törődnek azzal, hogy azokkal a cégektől legális módon megszabaduljanak, amelyek megszüntették a bérleti szerződést, de a cégbíróságon ezt nem jelentették be.

Mivel a céggel kapcsolatos változásokat - mint például a cég székhelyének áthelyezése - a cégbíróságon kizárólag a cég vezetője jelentheti be, ezért ez nem is olyan egyszerű feladat a székhelyszolgáltató részéről. Nem egyszerű, de ezzel nem azt mondom, hogy lehetetlen! Nekünk erre jól bevált gyakorlatunk van.

Cégünk erre külön gondot fordít. Külön figyelünk arra, hogy sose legyen irreálisan magas azoknak a cégeknek a száma, amelyek egy címre vannak bejelentkezve. Sajnos vannak olyan cégek, akik a pillanatnyi bevételnövelés reményében megfeledkeznek arról, hogy a székhelyszolgáltatással egyben felelősség is jár azokért a cégekért, akik megbízzák a székhelyszolgáltatót a székhely korrekt kezelésére.

És van a tarsolyunkban más lehetőség is: Mivel nem csak egy helyen tudunk székhelyet biztosítani ügyfeleink részére, igény szerint olyan székhelyet is tudunk biztosítani, ahol igen alacsony a bejegyzett cégek száma.

Összefoglalva: A székhelyen levő cégek számát karban kell tartani, illetve kell egy megoldás, arra, ha valaki kifejezetten az új székhelycímek után érdeklődik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr671451399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása