Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

A virtuális iroda és a telefonok

2009.07.28. 09:11 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: iroda székhely székhelyszolgáltatás székhelyszolgálat virtuális iroda óradíjas iroda online titkárnő székhely szolgáltatás székhely szolgálat

Ha egy cég névjegyén nem csak mobil szám, hanem vezetékes szám is szerepel, akkor még komolyabban veszik a céget. Ez amolyan pszichológiai kérdés: a stabilitást, a biztonságot és a mindenkori elérhetőséget sugallja a vezetékes telefon.

A problémát az jelenti, hogy a vezetékes telefonhoz mindenképpen titkárnő is kell, ráadásul manapság vadászni kell az olyan telefonos szolgáltatókat, amelyek "emberi" tarifák mellett, hűségnyilatkozat nélkül is biztosítják vonalas telefont.

A virtuális irodákban a titkárnők, titkárok költsége több bérlőre osztódik szét, így az egy cégre jutó költség már elviselhető nagyságrendű.

További megtakarítást jelent, ha még titkárnőt sem kell fizetni, hanem a telefonhívások közvetlenül a bérlő vezetékes, vagy mobil számára futnak be. Ezzel nem csak azt lehet kikerülni, hogy a cég ügyeiben járatlan titkárnő csak általános  felvilágosítást tud adni, hanem azt is, hogy a cégvezető mindig elérhetőnek tűnik. Végülis a virtuális iroda célja pontosan ez!

Hogy a dolgot tovább fokozzuk, a költségeken tovább lehet takarékoskodni! Bár a hívásátirányítások költsége vezetékes számra 10 forint alatt van percenként és a mobilhívásokra történő átirányítások is 40 Ft alatti díjjal történnek, de azért ez összességében véve jelentős költséget tehetnek ki. A virtuális irodákban lehetőség van a hívások üzenetrögzítőre történő átirányítására. Az üzenetrögzítőre érkező hangüzeneteket MP3-ba konvertálva egy email címre lehet kérni.

A fax fogadás is hasonlóan egyszerűen megoldható. A saját telefonszámra érkező fax üzeneteket emailben lehet továbbítani. A faxok feladása pedig bármely Internet elérhetőséggel rendelkező számítógépről kezdeményezhető.

A legnagyobb erő abban van, hogy a cég saját telefon- és telefax-számot igényelhet. És néhány órán belül akár készülhet is a névjegy saját email címmel, saját telefon- és telefax-számmal.

Így az iroda valóban egy notebookkal teljesen mobil lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr21352335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása