Hirdetésfeladás (ingyenes)

Székhely

Székhelyszolgáltatással kapcsolatos további információkért kattintson ide!

Székhelyszolgálat

Nagy rutinnal szolgáljuk ki azokat, akik nem szeretnék, ha a székhely a lakásukon lenne.

Virtuális szolgáltatások

2009.08.17. 15:36 | Székhelyszolgáltató | Szólj hozzá!

Címkék: szolgáltatás virtuális gépelés asszisztens szövegszerkesztés gépírás székhelyszolgálat virtuális iroda online titkárnő

Mint vállalkozót mindig is bosszantott, ha bementem egy irodába és ott a titkárnő vagy passziánszozott a gépen, vagy a körmét lakkozta.

Erre az időre is fizeti őt a főnöke! Fizeti utána a TB-t SZJA-t stb.

ÉS a titkárnő sosincs megelégedve a fizetésével.

Önnek nem kell ilyen titkárnő!

Csak akkor fizesse, amikor dolgozik! És ne fizessen utána semmi járulékot! Ez legyen a székhely-, vagy a virtuális iroda tulajdonosának gondja.

Hogy önnek még találkoznia se kelljen titkárnővel, de mégis minden a lehető legnagyobb rendben történjen: erre van a virtuális iroda, vagy az emelt szintű székhelyszolgáltatás.

Volt már olyan Önnel, hogy hallott valamit, amit szertett volna írásban látni?!

Milyen jó lenne, ha egy-egy tárgyalás teljes folyamatát gépelve is láthatná?!

Van aki kézzel gyorsabban ír, mint gépel. De ezt mégse adhatja oda partnerének!!!

Kérjen róla gépírást!

Ha van a gépelendő szöveg MP3 formában, kézírással rendelkezésre áll, akkor egyszerűen megoldható az erről készített szöveg legépeltetése. Csak internet kapcsolatra van szükség hozzá. Küldje el az anyagot emailben és rövid időn belül megkaphatja gépelve.

Mivel több a szövegszerkesztés, mint a gépelés? A gépelés a kapott anyagnak például .txt formátumban történő leírása. Nincsenek benne bekezdések. A szövegszerkesztett anyag olyan tetszetős külalakban jelenik meg, hogy azt akár azonnal postázni is lehetne.

Kiadványszerkesztés: Egyáltalán nem mindegy, hogy kiadványai, prospektusai szórólapok milyen grafikával, tördeléssel, betűtípussal jelennek meg. Igény esetén nagy tipográfiai gyakorlattal rendelkező kollégáink segítenek az ideális megoldás kialakításában.

És hogy jön mindez a székhelyhez, virtuális irodához?

Az igazán profi székhelyszolgáltatók nem csak egy irodát, tárgyalót biztosítanak, hanem bármikor elérhető titkárnőt, aki segít a problémák megoldásában. És csak akkor kell fizetni érte, ha tényleg igénybe veszi.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr521360115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása